Onafhankelijk advies
Gratis intake
Passend advies
Scherpe tarieven

Hypotheekadvies regio Westland

De Westlandse Pensioen en Hypotheekspecialist is de onbetwiste specialist als het gaat om hypotheken in het Westland en omstreken. Uw hypotheek is een lange termijn beslissing waarbij veel facetten dienen te worden besproken. Immers gaat u een contract aan voor gemiddeld 30 jaar. Een goede voorlichting is dan ook van groot belang.  Wij van de Westlandse Pensioen en Hypotheekspecialist hechten dan ook veel waarde aan een integer adviestraject waarbij u als klant zelf onderdeel wordt van de geadviseerde oplossing.

Wij werken volgens een beproefd concept waarbij wij uw wensen voorop stellen. Tijdens meerdere gesprekken krijgt u inzicht in scenario’s die tijdens de looptijd van uw hypotheek kunnen voorkomen. Denk hierbij aan een overlijden van een van beide. Maar ook arbeidsongeschiktheid, werkeloosheid en pensionering komen in ons adviestraject ter tafel.

100% onafhankelijk hypotheekadvies

Met ons advies kunt u dan ook zeker uw toekomst uit stippelen op een manier zoals u het zou wensen. Daarnaast rekenen wij zeer lage tarieven en hebben wij geen enkele verhouding met wat voor bank of verzekeringsmaatschappij dan ook.

U krijgt van ons dus een deskundig en 100% onafhankelijk advies dat is toegespitst op uw persoonlijke situatie maar dan wel vergeleken met meerdere banken.

Hypotheek berekenen

Wat kan ik lenen? Wat zijn mijn maandlasten? Dit zijn twee veelgestelde vragen die wij krijgen. Bij de Westlandse Pensioen en Hypotheekspecialist berekenen uw maximale hypotheekbedrag tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens het kennismakingsgesprek geven wij u een goed inzicht in het maximale bedrag dat u kunt lenen. Het bereken van uw hypotheek doen wij op basis van uw persoonlijke situatie. Wilt u uw hypotheek laten berekenen door een specialist? Neem dan snel contact met ons op.

Advies over hypotheekrente

Advies nodig over uw hypotheekrente? Onze werkwijze kenmerkt zich door ook advies te geven over de hypotheekrente. Dit kan door aan te geven wat u leent ten opzichte van de marktwaarde van een woning (Banken bepalen hierop het hypotheekrente tarief). Een lagere lening ten opzichte van de marktwaarde zorgt voor een lagere rente. Daarnaast bespreken wij in ons advies over de hypotheekrente ook de diverse mogelijkheden in het kader van de rentevast periode en de looptijd van de hypotheek. Wij brengen als onafhankelijk kantoor vervolgens een advies uit inzake deze hypotheekrente.

Maximale hypotheek

Uw leencapaciteit, ook wel uw maximale hypotheek bedrag berekenen wij op basis van uw persoonlijke situatie. Belangrijke pijlers bij het berekenen van de maximale leencapaciteit is het inkomen van u en eventueel uw partner. Wij adviseren particulieren en ondernemers op het gebied van hypotheken. Elke situatie is uniek. Wilt u weten wat u maximaal kunt lenen? Maak dan een vrijblijvende afspraak.

Hypotheek oversluiten

Uw hypotheek oversluiten, winstgevend? Bent u aan het einde van uw rentevast periode of slechts halverwege? In een gesprek van nog geen 30 minuten kunnen wij voor u inzichtelijk maken of het oversluiten van uw hypotheek interresant is.
Aan de hand van de actuele rentestand alsmede de voorwaarden van de hypotheekverstrekker berekenen wij de boeterente om zodoende in te kunnen schatten

andries

Meer informatie? Neem contact op met Andries van Akelijen

0174-768118

Neem contact met ons op

Westlandse Pensioen- en Hypotheekspecialist

Westlandse Pensioen- en Hypotheekspecialist
Mr. Jan Tuningstraat 52
2671 SZ Naaldwijk

0174 - 768118

info@hypotheekenpensioenadvies.nl

Vandaag zijn wij gesloten

Onze diensten in de regio Westland