Onafhankelijk advies
Gratis intake
Passend advies
Scherpe tarieven

Pensioenadvies regio Westland

In de regio Westland zijn wij de onbetwiste partner op het gebied van pensioenadvies. Wat uw pensioenvraagstuk ook is wij adviseren ondernemers, DGA’s, particulieren maar ook ondernemersraden. Dus heeft u een collectieve vraag of een individuele vraag, wij kunnen u naar aller tevredenheid helpen op het gebied pensioenen in het Westland en omgeving.

Hoogwaardig pensioenadvies

U kunt dan ook rekenen op een zeer hoogwaardig advies waarbij uw wensen centraal staan. Daarbij hanteren wij een gratis intake waarbij u kunt aangeven wat uw vraagstuk inhoudt. Op basis hiervan zullen wij in overleg met u bepalen wat het vervolgtraject wordt.

AOW

Aan de hand van de jaarlijks geindexeerde bedragen kunnen wij voor u vaststellen hoeveel AOW u dadelijk ontvangt. U krijgt immers alleen AOW over de daadwerkelijk in Nederland als ingezetene ingeschreven jaren. AOW is immers de basis van uw pensioen. U kunt uw AOW uitkering aanvullen met een lijfrente uitkering.

Lijfrente

Wij kunnen voor u berekenen wat u aan lijfrente mogelijkheden heeft. Een lijfrente is een pensioenverzekering die u op individuele basis aangaat waarbij een zogenaamde rente verzekeren op een lijf. U kunt een lijfrente afsluiten als u ook jaarruimte heeft.

Dit is het fictieve tekort wat u heeft over uw pensioenopbouw en uit zich in een berekening in de aangifte inkomstenbelasting. U kunt dan vervolgens een lijfrente in verschillende vormen afsluiten. Denk hierbij aan zowel banksparen als aan verzekerde regelingen. Wenst u dus een goede lijfrenteberekening te ontvangen? Neem dan contact met ons op.

ZZP Pensioen

ZZP pensioen onbetaalbaar? Nee zeker niet, er zijn hier meerdere mogelijkheden voor. Denk hierbij aan het ZZP pensioenfonds maar uiteraard kunt u het ook gewoon zelf doen. Wenst u het beste advies dan bent u bij ons zeker aan het goede adres.

Nabestaandenpensioen

Uiteraard is het ook handig om een nabestaandenpensioen te hebben. Stel u komt te overlijden dan wenst u toch ook dat u nabestaanden een goed leven hebben. Immers zou het niet fijn zijn als zij dan op stel en sprong bijvoorbeeld de woning dienen te verkopen. Om deze reden kunnen wij voor u inzichtelijk maken wat de mogelijkheden zijn naar aanleiding van een overlijden.

andries

Meer informatie? Neem contact op met Andries van Akelijen

0174-768118

Westlandse Pensioen- en Hypotheekspecialist

Westlandse Pensioen- en Hypotheekspecialist
Mr. Jan Tuningstraat 52
2671 SZ Naaldwijk

0174 - 768118

info@hypotheekenpensioenadvies.nl

Vandaag zijn wij gesloten

Onze diensten in de regio Westland