Over ons

Bent u op zoek naar een betrouwbare adviseur op het gebied van hypotheken en pensioenen in het westland? Dan bent u bij de Westlandse Pensioen- en Hypotheekspecialist aan het juiste adres. Persoonlijke aandacht, service en kwaliteit worden door ons met hoofdletters geschreven. Dat onze persoonlijke aanpak in de smaak valt bij onze klanten ziet u terug in onze uitstekende beoordelingen.

Wij werken met vaste tarieven, dit houdt in dat u vooraf exact weet wat de kosten zullen zijn. Daarnaast nodigen wij u altijd uit voor een gratis kennismakingsgesprek waarbij wij u een goed beeld kunnen geven van uw maximale leencapaciteit. Wij zijn een onafhankelijk kantoor, wij zijn niet gebonden aan bepaalde banken of verzekeraars. Daarom bent u voor een onafhankelijk en betrouwbaar advies bij ons aan het juist adres.

Wie zijn wij

Aan het roer van de Westlandse Pensioen- en Hypotheekspecialist staat adviseur Andries van Akelijen. Andries heeft meer dan 10 jaar ervaring opgedaan bij diverse grote banken en verzekeraars.  In 2014 werd het tijd voor een volgende stap, de Westlandse Pensioen- en Hypotheekspecialist. De visie van Andries is helder: eerlijk en helder advies geven. Andries zit op de stoel van de klant en behartigt uw belangen van A tot Z.

Onze werkwijze

Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit eerste vrijblijvende gesprek informeren wij u over de kosten van een hypotheek en we maken een berekening van uw maximale leencapaciteit. Heeft u andere vragen? Wij helpen u graag. Op werkdagen kunt ons tot 20:00 uur bereiken.

 

andries


Neem contact met ons op

Westlandse Pensioen- en Hypotheekspecialist

Westlandse Pensioen- en Hypotheekspecialist
Mr. Jan Tuningstraat 52
2671 SZ Naaldwijk

0174 - 768118

info@hypotheekenpensioenadvies.nl

Vandaag zijn wij gesloten